Fostul premier, Victor Ponta: Condamnarea Ioanei Băsescu ar fi o barbarie. Anticorupția a mărit corupția

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Fostul lider al PSD și premier, Victor Ponta, este de părere că o condamnare la ani grei de pușcărie a fiicei președintelui Traian Băsescu ar fi o mostră de barbarie. El atrage atenția, totodată, că lupta anticorupție a produs, în România, o corupție încă mai mare, pentru că unii au considerat că pușcăria rezolvă problemele.
Întrebat de Liviu Mihaiu, la Radio Guerrilla, dacă crede că Elena Udrea și Ioana Băsescu vor primi condamnări severe pe 1 martie, așa cum cer procurorii (12, respectiv 15 ani de închisoare), Victor Ponta a răspuns:
”Nu știu, dar sper că nu. Suntem penibili. Sincer. Să o condamnăm pe Ioana, fata lui Traian Băsescu, – cea care întotdeauna mi s-a părut o persoană extrem de decentă – în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009? Cred că suntem barbari. Nu cunosc dosarul, dar, sub aspect politic, să condamni fiica unui președinte pentru o campanie de acum 12 ani??…. Soluția unora de la noi care cred că toate se rezolvă cu pușcăria s-a dovedit o imbecilitate, nu am rezolvat nimic cu pușcăria. Dimpotrivă, mi se pare că e un pic mai rău, am terminat România. Cu lupta anticorupție am ajuns să avem mai multă corupție” a spus fostul premier, conform inPolitics.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top