Victorie majoră pentru Trump: Echipa de campanie a lui Hillary Clinton a plătit o infiltrare în serverele Trump Tower pentru a-l discredita

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Avocații campaniei lui Clinton au plătit o companie de tehnologie pentru a se „infiltra” în serverele Trump Tower și, mai târziu, la Casa Albă, pentru a stabili o „deducție” și o „narațiune” pe care să le prezinte agențiilor guvernamentale care să-l lege pe Donald Trump de Rusia, se arată într-un dosar al avocatului special John Durham, potrivit Fox News și NY Post. Să vedeți acum cum o să curgă valuri de scuze din partea tuturor agenților deontologilor sub steag străin din presa de limbă română care ne fac și nouă scenarii similare în timp ce chiar ei se adapă de la seva mumei Rusia.
Special Counsel John H. Durham
(John Durham)

Procurorul special John Durham a depus o moțiune legată de potențiale conflicte de interese în legătură cu cazul avocatului campaniei lui Clinton, Michael Sussmann, care este acuzat de minciună față de federali.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top