Liderul USR, ţinta unei parodii: ‘Dacă era Dan Barna președinte…’ (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Dan Barna, preşedintele USR, este ţinta unei parodii publicate joi pe Youtube de trupa „Lunatic”.  O melodie intitulată „Fericiţi în România” explodează într-o manieră amuzantă situaţia în care Dan Barna ar fi fost ales preşedinte.

„Dacă era Dan Barna preşedinte,
nu mai venea nici pandemia.
Eram imuni la sărăcie
şi trăiam fericiţi în România.

Dacă era Dan Barna preşedinte,
vai ce guvern şi premier aveam…
Ne exploda şi PIB-ul şi economia
şi datoria toată ne-o plăteam.

Ar fi fost minunat, ne bucuram cu toții!
Fericiți în România… râdeam ca idioții!
Dacă era Dan Barna președinte…”, sunt primele versuri ale parodiei.

Liderul USR Dan Barna a declarat, în august 2019, că dacă el ar fi fost președinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat. El a susținut că România a avut un președinte extra jucător în persoana lui Traian Băsescu și unul prezent doar în situații de criză, în persoana lui Klaus Iohannis, potrivit Mediafax.

„Dacă eu aș fi fost președinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat, pentru că nu a fost un incident nefericit, ci efectul unei degradări continue de ani de zile a ceea ce înseamnă funcționarea instituțiilor statului pe standarde minime, adică asigurarea siguranței cetățeanului, furnizarea siguranței pentru cetățeni”, a declarat liderul US, scrie Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top