VIDEO VIRAL | Corneliu-Vadim Tudor vorbea de un guvern mondial încă din 1993: Vor răspunde ca la o comandă la un consemn internațional unic

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Andrei Păunescu, fiul marelui poet Adrian Păunescu, a început să publice pe canalul său de YouTube mai multe videoclipuri din arhiva familiei din anii ’90.  Într-unul dintre videoclipuri, Corneliu Vadim Tudor ține o alocuțiune în fața unui auditoriu în care se aflau majoritatea artiștilor din Cenaclul Flacăra.

„Am primit, acum două seri, un document din SUA al unui politolog și analist, foarte interesant (n.red. documentul), am să-l public peste 10 zile. Acesta lămurește până în cele mai intime articulații acest vânt de nebunie care suflă în lume. Arată de unde pleacă această demență pe care mintea omenească nu o înțelege.

Noi toți, care am traversat istoria, care citim istorie, care știm roțile acestui mecanism al politicii și căutăm să le asamblăm, noi nu putem să ne imaginăm de ce s-a ajuns în această demență a puterii, în acest impas îngrozitor, în anticamera morții universale.

Acest document lămurește foarte mult. Este vorba de niște forțe sataniste, de niște forțe oculte francmasonice, trans-guvernamentale, trans-naționale, de un guvern mondial ocult care domină și care face să se calce în picioare orice regulă internațională, orice rezoluție ONU, orice relație și protocol între state (…).

Este vorba de tendința unora de a parcela planeta, de a o împărți și asta face ca la un moment dat să vezi coaliții internaționale ireale, fantasmagorice și să-i vezi împreună cum bombardează aceeași țară, călcându-și peste inima lor, peste limba lor și peste credința lor și răspunzând ca la o comandă la un consemn internațional unic. Noi ne luptăm cu acest consemn (…)“ preciza Corneliu Vadim Tudor în 1993, scrie R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top