Viktor Orban acuză UE și SUA că se amestecă de partea adversarului său în campania electorală

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Premierul ungar Viktor Orban, care se confruntă cu o cursă electorală foarte strânsă în alegerile parlamentare din 2022, a acuzat sâmbătă Uniunea Europeană și Statele Unite că încearcă să se amestece în politica maghiară și și-a îndemnat susținătorii să apere realizările deceniului pe care l-a petrecut la putere, într-un miting electoral desfășurat la Budapesta, relatează Reuters.

Pentru prima dată de când a venit la putere în 2010, Orban se va confrunta cu un front unit al partidelor de opoziție, inclusiv socialiștii, liberalii și fosta extremă-dreapta, acum centru-dreapta, Jobbik, la alegerile parlamentare din 2022, scrie Libertatea.

Alianța formată din șase partide este condusă de Peter Marki-Zay, un conservator catolic în vârstă de 49 de ani, tată a șapte copii și primar al orașului Hódmezővásárhely, care pare să întruchipeze valorile tradiționale pe care Orban le promovează public.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top