Viktor Orbán: Avem de-a face cu o reţea internaţională, în frunte cu Bruxelles-ul, care sub pretextul protejării climei vrea să impună taxe brutale

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Dacă guvernarea creştin-democrată civică va continua, în următorii zece ani Ungaria poate parcurge din nou un drum important şi poate să facă parte dintre ţările dezvoltate, a declarat premierul ungar Viktor Orbán, preşedintele reales al Fidesz, duminică, la congresul partidului, transmite agenția maghiară de știri MTI.

Premierul a subliniat că recomandă Ungariei să îşi dorească mai mult.

“Nu ne putem mulţumi cu ceea ce am realizat, pentru că încă mai există oameni săraci. Încă nu se nasc destui copii. Încă nu are toată lumea o locuinţă bună. Încă nu sunt suficient de mari salariile şi pensiile. Pur şi simplu, avem nevoie de mai mult. De ce ne-am mulţumi atunci cu ceea ce avem?”, a întrebat Viktor Orbán.

Dacă vom continua guvernarea creştin-democrată civică, în următorii zece ani putem parcurge din nou un drum important, a continuat premierul. 

Citește mai mult pe site-ul Flux24.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top