Viktor Orbán: Comisia Europeană s-a transformat din gardianul tratatelor într-un centru ideologic în spiritul Doctrinei Brejnev

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Presiunea ideologică în Uniunea Europeană a atins proporţii fără precedent – a declarat marţi, la Budapesta, prim-ministrul Viktor Orbán, după ce a primit-o la sediul său pe Marine Le Pen, preşedinta partidului francez Adunarea Naţională.

Premierul ungar şi preşedintele Fidesz a declarat cu ocazia conferinţei de presă susţinută împreună cu Marine Le Pen: Comisia Europeană s-a transformat din gardianul tratatelor într-un centru ideologic, iar Polonia şi Ungaria se confruntă zilnic cu această formă modernizată în stilul UE, a doctrinei Brejnev. 

Viktor Orbán a spus că, în cadrul întrevederii, au constatat cu tristeţe că exercitarea presiunii ideologice în cadrul Uniunii Europene a atins proporţii fără precedent. 

Promovarea migraţiei şi a societăţii deschise au ajuns la un nivel nemaiîntâlnit iar Comisia a evoluat de la un gardian al tratatelor devenind un centru ideologic – a adăugat el. 

Citește mai mult pe site-ul Flux24.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top