Jurnalistul Cătălin Tache: Vine militarizarea mall-urilor!

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Isteria măsurilor cel puțin stranii luate în cadrul campaniei de prevenire a infectării cu COVID a ajuns la ”next level”. Acolo unde ”distanțarea socială” cu care s-a făcut atât de multă vâlvă mediatică s-a transformat deja în tradiționala coadă românească!

Prefectul Stoica aduce haosul în mall-urile bucureștene

Iar cum în această perioadă, cele mai vizibile din acest punct de vedere cel puțin sunt mall-urile, parcă toate autoritățile au declanșat o adevărată întrecere socialistă pentru depășirea planului cincinal la măsuri anti – COVID. Și după ce că întortocheatele ”culoare separate” de până acum oricum se întretăiau la ”etajul fast – food”, o nouă găselniță arată unde poate duce excesul de zel. Astfel că în timp ce prin  mall-uri patrulează de-a valma agenți, polițiști, polițiști locali, jandarmi și cât de curând poate și militari cu glonț pe țeavă, vizitatorii sunt astfel înghesuiți în adevărate ”țarcuri”. De acolo de unde trebuie să facă plata. Pentru că ”distanțarea socială” de la locurile tradiționale de comandă împing toți clienții către ”casă”. Câte una de fiecare unitate alimentară…

Mai bine ne închid!

De câteva zile, noul prefect userist al Capitalei defilează prin mediul virtual cu ”echipa mixtă” pe care Alin Stoica ar fi format-o chipurile alături de tot felul de specialiști și reprezentanți ai mall-urilor bucureștene. Numai că aceștia din urmă habar nu au că au făcut ”front comun” cu prefectul Capitalei! Mai ales că la toate adresele oficiale trimise chiar acestuia nu au primit nici măcar vreo confirmare de ”recepție”, ce să mai vorbim de un răspuns… Astfel că Prefectura se zbate pentru luarea unor noi măsuri care să militarizee și mai mult accesul clienților în mall-uri. Cu toate că sunt nenumărate astfel de mall-uri care deja merg de prea multă vreme pe minus. Concluzia comercianților fiind că dacă Prefectura mai vizează multe astfel de ”cordoane” și ”patrule”, atunci mai bine i-ar închide cu totul. Pentru că deja totul miroase prea mult a politizare și demagogie, conform Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top