Vitamina D. Descoperire ȘOCANTĂ, are un efect NEAȘTEPTAT asupra COVID-19

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Există cereri ca vitamina D să fie utilizată ca tratament în spitalele din Marea Britanie „imediat” după ce cercetările au descoperit că ar putea reduce rata mortalității atunci când este utilizată la pacienții INFECTAȚI cu coronavirus.

Utilizarea vitaminei D ca tratament pentru coronavirus ar putea reduce decesele cu 60%, a descoperit un nou studiu.

Un deputat a cerut ca spitalele să înceapă să utilizeze vitamina D ca remediu COVID-19 „imediat” după cercetările efectuate în Spania.

Un medicament ilegal ar putea intra în lupta împortriva COVID-19

S-a analizat eficacitatea utilizării calcifediolului, o vitamina D3, la tratarea a peste 550 de persoane din secțiile cu coronavirus ale Spitalului del Mar din Barcelona, Spania.

Cei care au luat parte la studiu, ale căror rezultate au fost publicate în Rețeaua de cercetare în științe sociale, au fost repartizați aleatoriu fie ca destinatari ai tratamentului cu calcifediol, fie ca controale la admitere.

Pacienții au primit cinci doze de vitamină la intervale de 2, 4, 8 și 15 zile.

Rezultatele arată că pacienții cu Covid-19 cărora li s-au administrat dozele de vitamina D au fost cu 80% mai puține șanse de a avea nevoie de tratament de terapie intensivă. Universitatea din Barcelona a concluzionat, de asemenea, că „rezultatele ajustate au arătat o mortalitate redusă cu peste 60%” pentru persoanele care au primit tratamentul”, relatează DC Business.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top