Vitamina K administrată la naștere nu este o vitamină, este un tratament cu fitomenadion (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Vitamina K nu este o vitamina. Vitamina K este un tratament cu FITOMENADION, asta este scris pe foaia de externare a copilului.
Sa înțeleagă toți că acel K vine de la KOAGULANT scris cu litera K în daneza și nu de la vreo vitamină naturală și este un cocktail care îngroașă sângele și care conține:

  • Coal-tar adică naphthalene (naftalină)
  • Phenol (carbolic acid) este o substanța otrăvitoare derivata din coal-tar)
  • Naphtha-quinone,
  • Phyllo-Quinone,
  • Phyto-nadione,
  • Aluminium (care știți cu toții ca este o neurotoxină care predispune la Alzheimer si altele)
  • dextroza,
  • acid acetic (astringent si agent antimicrobial)
  • benzyl alcool-conservant Hydrochloric acid ( acid foarte coroziv) etc.

Numai “bunătății naturale” care fac “minuni” în corpul noului născut care se naște cu un ficat nou-nout, activat fiind doar după prima gura de aer, neștiind s-a metabolizeze aceste neurotoxine si otrăvuri pe care noi le administram cu atâta lejeritate….

Explic în acest video ce este de fapt această “vitamină K”, care face exact ceea ce nu se întâmplă in mod natural in corpul unui nou născut, din motive foarte logice si firești:
“Vit” K îngroașă sângele în loc sa permită celulelor inteligente (celulele stem) din placenta sa se transfere ușor prin cordonul ombilical in corpul nou născutului prin acei 150 ml de sânge placentar care se transfera imediat după naștere prin cordonul ombilical, timp de 25 de minute.

Urmăriți acest video in limba romana:

Aveți si un alt video in care vi se explica de ce s-a „împins” pe piața aceasta injecție, de fapt pentru contracararea efectelor DEZASTRUOASE ale vaccinului împotriva Hepatitei B, care se injectează copiilor în primele minute după naștere și care provoacă sângerări în creier, stomac, distrugerea nervului Vag și nu numai.

Așa că au „inventat” koagulantul K care NU ESTE VITAMINA K, ci o protrombină, un coagulant, care îngroașă sângele nou născutului, pentru a opri aceste mini hemoragii cauzate de conservanții atât de toxici ale vaccinurilor.

Daca sângele este îngroșat de acest coagulant artificial, se mai întâmplă o nenorocire: celulele stem din placenta nu pot ajunge ușor în corpul copilului.

Și astfel, degeaba mai lăsăm cordonul să pulseze, pentru ca aceste celule inteligente care “repară” orice fel de probleme apărute într-o naștere mai dificila, nu vor mai ajunge in corpul nou născutului, acolo unde le și este locul, si nu într-o banca de celule, dar acesta este alt subiect.

“Vitamina K” este un produs sintetic petrochimic cu denumiri comerciale precum FITOMENADION®, AquaMEPHYTON®, Konakion®.

Efectele administrării de “vitamina K” sintetică:

DIN PROSPECT:
“Reacții severe, inclusiv decese, au fost observate în timpul și imediat după injectarea intravenoasă de phytonadione, chiar dacă fuseseră luate precauții pentru diluare și evitarea injectării rapide…”

Injecția de “vitamina K” a fost asociată cu leucemia, inclusiv leucemia acută limfoblastică. Cercetările efectuate de Dr. Louise Parker, de la Sir James Spence Institute of Child Health din Newcastle upon Tyne, au produs cele mai surprinzătoare rezultate.

Dr. Louise Parker a fost citată în British Medical Journal în 1998: “Pe baza dovezilor publicate în prezent, nu se poate respinge sugestia că injectarea neonatală intramusculară de vitamina K creşte riscul de leucemie în copilăria mică.”

British Journal of Cancer a publicat “Factori asociaţi cu cancerul la copii” (“Factors associated with childhood cancer“), de J. Golding, et al, în 1990. Raportul indica faptul că injecţiile intramusculare de vitamina K administrate universal măresc semnificativ şansele pentru copii de a dezvolta forme de cancer.

Un studiu de follow-up publicat doi ani mai târziu în British Medical Journal (Golding J, Paterson K, Greenwood R, Mott M. Intramuscular vitamin K and childhood cancer. BMJ 1992; 305:341-346) a confirmat rezultatele studiului precedent.

Comentariile autorilor, respectând stilul ştiinţific, sunt formulate conservator, dar părinţii preocupaţi de sănătatea copiilor lor vor descifra cuvântul “pericol” citind printre rânduri: “Singurele două studii care au examinat până în prezent relaţia dintre cancerul la copii şi vitamina K intramusculară au arătat rezultate similare şi relaţia este biologic plauzibilă.

Beneficiile profilactice împotriva bolii hemoragice nu par a depăşi potenţialele efecte adverse ale injectării intramusculare de vitamină K…“

Riscul ca un copil să dezvolte leucemie ca urmare a injectării cu “vitamina K” este estimat la 1 din 500 (MIDIRS Midwifery Digest, Vol 2 #3, September 1992)

Studii pe animale au legat administrarea de doze mari de “vitamina K” de diverse boli/afecţiuni, precum anemia, probleme de ficat, probleme de rinichi şi chiar de deces.

Interestant este că icterul neonatal a devenit mult mai frecvent raportat de la introducerea injecţiei de “vitamina K”.

Conform prospectului, reacţiile adverse includ hemoliza, anemia hemolitică, hiperbilirubinemia şi icterul, de asemenea reacţii alergice precum înroşire la faţă, tulburări gastrointestinale, eczeme, roşeaţă, dureri sau inflamarea locului injecţiei, mâncărimi etc.

Prospectul de asemenea avertizează că doze mari din acest produs sintetic petrochimic poate cauza vătămări cerebrale la bebeluşi şi/sau tulburări ale funcţiilor hepatice. Hipoxia face parte de asemenea dintre efectele publicate ca apărând la bebeluşii injectaţi cu “vitamina K”.

Citește mai mult pe site-ul Pro Decizii Informate.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top