Vlad Voiculescu: USR a blocat o OUG prin care trusturi de presă primeau bani pentru o campanie de promovare a vaccinării

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fostul ministru (USR PLUS) al Sănătăţii Vlad Voiculescu a afirmat duminică, într-o postare pe Facebook, că miniştrii USR PLUS au blocat, anul acesta, în guvern o ordonanţă prin care zeci de milioane de euro urmau a fi alocate unor trusturi de presă pentru o campanie de promovare a vaccinării.

„În Austria, Cancelarul şi-a anunţat demisia. Procurorii susţin că un grup media ar fi primit bani publici pentru sondaje de opinie manipulate, favorabile partidului său. Eh, ce ziceţi de asta? Cum ar fi să se aplice asta şi în tărişoara noastră? Dacă ne uităm doar la ultimii trei ani şi tot am râde TOATĂ clasa politică veche!

PS: Abia aştept să apară înregistrarea conversaţiei din guvern de la începutul anului ăstuia când ‘echipa câştigătoare’ încerca să ducă mai departe ‘buna practică’ de finanţare a presei a guvernului PNL din 2020. Singurii care s-au opus au fost miniştrii USR PLUS. ‘Echipa câştigătoare’ a cedat atunci – aveau ei alte jetoane pentru presă – pentru cine trebuie şi prin cine trebuie”, a scris Voiculescu, pe platforma de socializare.

Citește mai mult pe site-ul Epoch Times România.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top