Vosganian, către Arafat&Co: Nu mai daţi vina pe nevaccinaţi, în ţările „ultra-vaccinate” oamenii se infectează şi mor pe capete

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fostul lider liberal Varujan Vosganian prezintă, pe Facebook, situaţia de-a dreptul dramatică din ţările vest-europene unde procentul populaţiei vaccinate anticovid este foarte ridicat şi unde, totuşi, a „explodat” numărul de infectări şi decese.

„Un interlocutor de pe Facebook îmi reproșează că am exagerat în postarea anterioară când am spus că „rezultatele vaccinării în Europa sunt dezastruoase”.

Ca să nu fie niciun dubiu cu privire la corectitudinea acelei evaluări, iată cifrele ultimelor săptămâni, care dovedesc eșecul lamentabil al campaniei de vaccinare, cu alte cuvinte situația epidemiologică este nu mai proastă, ci mult mai proastă decât la începutul campaniei de vaccinare:
MAREA BRITANIE:

A fost atins recordul absolut de infectări/zi de la începutul pandemiei (peste 90 000), depășind cu 50% recordul anterior de 60 000, din 6 ianuarie 2021, deci dinainte de campania de vaccinare. Media deceselor zilnice e de peste 100, ceea ce e mai mult decât media din perioada martie – aprilie, când populația era, practic nevaccinată. În Marea Britanie, peste 80% din populația adultă este vaccinată cu două doze și cca 50% cu a treia doză.

Citește mai mult pe site-ul Eco Politic News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top