Vosganian, exploziv: Coronavirusul e creat și menit să distrugă rasa albă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Economist, statistician, scriitor, politican, ministru, parlamentar, lider al unei minorități etnice șamd, CV-ul lui Varujan Vosganian este mai mult decît impresionant, dar din el lipsește și a lipsit dintotdeauna statutul de conspiraționist, atît de prezent la alți camarazi din politică. Tocmai de aceea interviul acordat ieri jurnalistului Ion Cristoiu despre pandemie poate – și trebuie – să dea frisoane, pentru că vine din partea unui om echilibrat, neștiut a viza de regulă senzaționalul ieftin și cu un intelect greu de contestat pînă și de dușmani. Iar ceea ce spune fostul ministru în interviu constituie, pe alocuri, chiar o premieră, într-o lume în care de doi ani se spun vrute și nevrute pe seama virusului.

Am extras cîteva dintre marile teze din interviu, cu recomandarea călduroasă de a-l urmări, totuși, integral. Posibil să fie cel mai interesant interviu al anului.
Pentru că ceea ce spune fostul ministru dă de gîndit profund, sperie și chiar deprimă. Nu e rețeta ideală de Crăciun, dar nici pandemmia în ansamblul ei nu a iertat Sărbătorile. Și nu iartă rasa umană, în ansamblu. Ori, poate, nu chiar întreaga rasă umană? (subtitlurile ne aparțin)

Citește mai mult pe site-ul inPolitics.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top