Windows 11 va fi disponibil etapizat din octombrie 2021. Cât va dura perioada de actualizare şi cum poţi verifica când ai acces la upgrade

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Microsoft anunţă că Windows 11 va deveni disponibil din 5 octombrie 2021. Începând cu această dată, computerele eligibile care utilizează Windows 10 vor putea face upgrade gratuit la Windows 11, iar dispozitivele care au deja Windows 11 preinstalat vor fi puse în vânzare.

Cele mai importante 11 noutăţi aduse de Windows 11:

Windows 11 aduce o gamă de sunete nouă şi un design nou, modern, minimalist şi atractiv.

Butonul de Start pune accentul pe utilizator şi conţinut şi utilizează puterea cloud-ului şi a Microsoft 365 pentru a facilita accesarea fişierelor recente, indiferent de dispozitivul de pe care au fost vizualizate.

Snap Layouts, Snap Groups şi Desktops vin în sprijinul utilizatorilor cu opţiuni de multitasking şi de optimizare a spaţiului de pe ecran.

Chatul din Microsoft Teams integrat în taskbar le oferă utilizatorilor o modalitate mai rapidă de a se conecta cu prietenii sau colegii.

Widget-urile, reprezentând un nou feed personalizat alimentat de inteligenţa artificială, oferă o modalitate mai rapidă de acces la informaţiile de interes, iar prin intermediul funcţiilor globale de performanţă, viteză şi productivitate de la nivelul Microsoft Edge, utilizatorii pot realiza mai multe acţiuni pe web.

Windows 11 este cea mai bună versiune de Windows pentru gaming şi valorifică întregul potenţial al hardware-ului sistemului, cu tehnologii precum DirectX12 Ultimate, DirectStorage şi AutoHDR. Cu Xbox Game Pass (abonament – se vinde separat) pentru PC sau Ultimate, utilizatorii vor avea acces la peste 100 de jocuri pe computere cu Windows 11, la un tarif lunar redus.

Citește mai mult pe site-ul Adevărul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top