Zahăr, plastic, alimente ultra-procesate = cancer. Ce înseamnă o alimentație sănătoasă? Sfaturile doctorului Joseph Mercola

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


„Pericolele consumului excesiv de zahăr sunt de mult dovedite și au fost recunoscute oficial în Ghidul american pentru o alimentație sănătoasă din anii 2015-2020, care recomandă limitarea zahărului adăugat la 10% din numărul zilnic de calorii. Nu vă amăgiți, însă: acest obiectiv este aproape imposibil de atins cu un stil alimentar bazat pe hrană procesată,” avertizează dr. Joseph Mercola în deschiderea unei analize vaste, pe care am tradus-o pentru cititorii ActiveNews.

60% din alimentele procesate consumate de americani sunt ultra-procesate și contribuie în proporție de 90% la consumul de zahăr adăugat din SUA.

Printre exemplele de alimente ultra-procesate se numără cerealele pentru micul dejun, pizza, crochetele de pui, sucurile carbogazoase, chipsurile, gustările sărate/dulci/picante, produsele de patiserie ambalate, mâncărurile congelate care pot fi preparate la cuptorul cu microunde, supele și sosurile instant.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top