Ziua în amiaza mare ca hoții la ROMGAZ: Exxon, un tun mai mare decât autostrada Bechtel

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Ziua in amiaza mare ca hotii cu stil! Membrii neexecutivi din CA al Romgaz vor mai primi încă 120.000 lei pe an, pe lângă cei 120.000 pe care îi primesc în prezent.Dupa ce si-au pacalit alegatorii ca vor reduce numarul demnitarilor, al nivelului politizarii administratiei publice si al conducerii companiilor de stat, odata ajunsi la putere progresist-liberalii au dat un adevarat asalt asupra banului public. Astazi va mai ofer un exemplu. Pe 23 martie conducerea executiva a Romgaz, dupa aprobarea prealabila in noul Consiliu de Administratie, inainteaza un referat catre AGA, in fapt conducerea Ministerului Energiei, prin care se solicita aprobarea “noii” politici de remunerare, scrie fostul șef al Fiscului, Gelu Ștefan Diaconu, la pe facebook.

CE SUSȚINE GELU ȘTEFAN DIACONU:

Noutatea acestei “politici” este aprobarea unei componente variabile de remunerare pentru membrii neexecutivi ai consiliului de administratie egala cu maxim 12 indemnizatii lunare fixe. Si asta in afara indemnizatiei lunare fixe care este deja foarte mare, adica vreo 10.000 lei net. Cum indicatorii economico-financiari ii vor aproba tot membrii CA, acestia isi vor asigura un venit net de inca 120.000 lei/an. Simplu, ca lumina zilei! Pe cei tentati sa injure pe oricine critica nepriceperea si lacomia progresist-liberala ii informez ca in anul 2012 am detinut calitatea de presedinte al CA Romgaz primind lunar o indemnizatie de…40 de lei. In acel an indicatorii economico-financiari ai SNGN Romgaz au atins un nivel record. P.S. Gurile rele sustin ca se cumpara astfel bunavointa celor care vor vota preluarea participatiei Exxon, un tun mai mare decat autostrada Bechtel. Poate, cu alta ocazie, voi dezvolta si acest subiect, notează Flux24.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top