Ana Mihalcea, cercetător, avertizează cu privire la posibila transmitere a proteinei Spike de la vaccinați la nevaccinați: fenomenul „SHEDDING” (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


O româncă cercetător medical care lucrează în Statele Unite ale Americii, Dr. Ana Maria Mihalcea, doctor în medicină, avertizează cu privire la fenomenul „shedding” („excreție”, „împrăștiere”, „răspândire”) – transmiterea proteinei Spike de la vaccinați la nevaccinați, făcând trimiteri către studii și documente Pfizer.

De la lansarea vaccinurilor experimentale împotriva Covid-19, mulți oameni au asistat la și au experimentat simptome neobișnuite. Termenul „shedding” („excreție”, „împrăștiere”, „răspândire”) a fost folosit foarte frecvent, însă mulți “fact-checkers” (ONG-uri apropiate și finanțate de unele forțe politice și forțe din industria Big-Pharma, care rulează programe de “verificare” a veridicității știrilor, de depistăre a știrilor false sau „verificatori de fapte”) au negat posibilitatea unui astfel de fenomen, spunând că nu există un virus viu în produsele medicale experimentale care folosesc tehnologia de terapie genică ARN mesager.

Citiți mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top