Bogdan Comaroni, jurnalist: Vaccinurile Covid-19 cu efecte secundare au ajuns la populație mai târziu (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Jurnalistul Bogdan Comaroni, într-un interviu cu Cozmin Gușă la postul de radio GoldFM, afirmă că inițial, în România în dozele de vaccin Pfizer împotriva Covid-19 ar fi fost doar soluție salină și că abia din luna mai 2021 au ajuns la populație vaccinurile cu tehnologia ARN mesager. În acest sens, el amintește episodul în care șefa asistentelor Centrulul Medical Universitar din Ljubljana, Slovenia, într-o conferință de presă din noiembrie 2021 devoalează faptul că existau trei tipuri de doze ale vaccinurilor produse de Pfizer împotriva Covid-19: prima corespunde unei doze placebo, conținând soluție salină, cea de-a doua conține serul pe bază de ARN mesager, iar a treia este o secvență de ARN mesager care conține onco-gena legată de adenovirus care contribuie la dezvoltarea cancerului.

Jurnaliștii de la Activenews au relatat și ei despre acest subiect și puteți accesa articolul lor aici. De asemenea, puteți vizualiza conferința de presă a asistentei slovene mai jos.

Sursa: GoldTV

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top