Caracatița „poterei”anti-jurnaliști. Legături toxice și bugetofage devoalate

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Eurocomunicare – ONG condus de Alina Bârgăoanu, decan la facultatea de comunicare – SNSPA, si Paul Dobrescu

Finanțare Eurocomunicare: Peste două milioane de euro, bani de la Secretariatul General al Guvernului pentru elaborarea strategiei de comunicare a guvernului României. Finanțare NATO, sume necunoscute pentru organizarea de dezbateri privind combaterea FAKE NEWS, dezbateri organizate împreună cu Radu Tudor – Președintele ONG-ului “TrueStoryProject” si Alina Inayeh – director German Marshall Fund București.

AntiFake – ONG condus tot de Alina Bârgăoanu SNSPA

Finanțare: German Marshall Fund si Black Sea Trust for Regional Cooperation.

TrueStoryProject – ONG condus de Radu Tudor si deputatul PSD Ana Cătăuță.

Finanțare TrueStoryProject – Aspen Institute + altele necunoscute. ONG- ul TrueStoryProject are sediul în același loc în care are sediul și ONGul condus de soțul Alinei Inayeh, Khalid Inayeh – “Asociația Centrul Romano De studii si dezvoltare Sociala”. Conform verificărilor făcute de România TV la fata locului, acesta ar fi de fapt un sediu fictiv, adică un câmp deschis in comuna Ciolpani, Ilfov.

Radu Tudor, prin ONG-ul sau, TrueStoryProject, acuză mai multi jurnaliști romani de fake news, printre care se numără și subsemnata, Iosefina Pascal, in încercarea de a-l proteja pe Raed Arafat de criticile aduse in spatul public.

Citește mai mult pe site-ul SolidNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top