Documentar: „Mii de oameni au murit în Germania după vaccinarea Covid-19” (Video)

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Pagina de Facebook Timișoara Fără Mască prezintă un documentar german realizat și tradus în limba română de KLA TV  despre „cum arată în realitate bilanțul după vaccinările Corona”.

„Acest documentar arată ce s-a întâmplat în azilurile de bătrâni din Germania după vaссinarea Corona. Cifrele oficiale ale Institutului Paul-Ehrlich și ale Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) sunt extrem de alarmante. Deoarece aceste cifre sunt ascunse sau minimalizate de către mass-media, „Apelul urgent de trezire” difuzat aici este un apel către toți oamenii pentru a scoate la lumină faptele șocante prezentate în emisiune. Un documentar cu date din Germania dar putem să ne gândim că și la noi situația nu este foarte diferită. Data publicării documentarului în Germania a fost luna aprilie. Între timp, cifrele sunt, bineînțeles, mult mai alarmante. Vizionați și distribuiți!”, scrie sursa citată.

Prezentăm mai sus documentarul german.

Sursa: Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top