Fostul director al CDC, Robert Redfield: 40% din decesele COVID-19 din Maryland au fost înregistrate la persoanele vaccinate

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fostul director al CDC, Robert Redfield, a dezvăluit că peste 40% din decesele COVID-19 din Maryland au fost înregistrate în rândul persoanelor vaccinate, conform publicației National File.

Redfield, care a supervizat anterior CDC în timpul administrației Trump și care acum este consilierul principal al guvernatorului republican din Maryland, Larry Hogan, în lupta cu COVID-19, a făcut aceste afirmații în timpul unei apariții la Fox News la începutul acestei săptămâni.

„De multe ori, oamenii pot crede că este un eveniment rar ca oamenii complet vaccinați să moară”, a declarat Redfield. „Se întâmplă ca eu să fiu consilierul principal al guvernatorului Hogan în statul Maryland. În ultimele șase-opt săptămâni, peste 40% dintre persoanele care au murit în Maryland au fost complet vaccinate”, a declarat Redfield în timp ce discuta despre moartea fostului secretar de stat Colin Powell. 

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top