Infracțiune: Înspăimântarea populaţiei prin plandemia Covid-19 (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Zi de zi, popoarele noastre din întreaga lume sunt speriate în mod deliberat: șocuri petroliere, teroare, războaie și zvonuri de războaie, spectrul „schimbărilor climatice provocate de om” și multe altele. Înspăimântarea populației este o infracțiune penală clar definită, acest lucru fiind clar stipulat în Codul penal elvețian (StGB), articolul 258: „Oricine înspăimântă populația, amenințând sau simulând un pericol pentru viață, integritate corporală sau bunuri se pedepsește cu închisoare până la trei ani sau cu amendă.” Dar cum și de către cine au loc aceste sperieturi și cine profită de pe urma lor? Acest film descoperă legături explozive. 

Codul penal elvețian (StGB) Art. 258 – Înspăimântarea populaţiei: „Oricine sperie oamenii prin amenințare sau simulare de pericol pentru viață, integritate corporală sau bunuri este pasibil de o pedeapsă privativă de libertate până la trei ani sau de o sancțiune pecuniară.” Înspăimântarea oamenilor este o infracțiune clar definită. Cu toate acestea, popoarele noastre sunt îngrozite în mod deliberat zi de zi – în întreaga lume. De către cine? Pur și simplu: prin gândirea strategică a antreprenorilor de anvergură, care înțeleg cu pricepere cum se manipulează popoare întregi prin spaime propagate intenționat, cum se domină și, în interes propriu, se exploatează.

Așa că suntem speriați de cei mari, care datorită terorii devin și mai mari – de cei bogați, care datorită terorii devin și mai bogați – și de cei puternici, care datorită terorii devin și mai puternici. Modul în care acest lucru funcționează în practică a fost ilustrat foarte bine în 1973, când întreaga populație elvețiană a putut merge cu bicicletele și cu patine cu rotile pe autostrăzile goale, pe drumurile principale și pe străzile secundare. Șocul petrolier, adică spaima națiunilor provocată de Războiul de Șase Zile, a determinat Consiliul Federal, în primul rând, să înființeze un grup de lucru și, în al doilea rând, să impună trei interdicții de circulație duminica în Elveția.

Citește mai mult pe site-ul kla.tv.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top