Robert F. Kennedy Jr. a publicat o carte despre „Adevăratul Anthony Fauci”, legăturile dintre Institutul Național de Sănătate și profiturile din vânzarea vaccinurilor

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


În viitoarea sa carte, „The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma și războiul global împotriva democrației și a sănătății publice”, președintele Children’s Health Defense, Robert F. Kennedy, Jr., face o dezvăluire provocatoare despre adevăratul Anthony Fauci și despre modul în care acesta a folosit agențiile de sănătate publică din SUA pentru a finanța cercetări periculoase de tip „gain-of-function” care pot fi folosite pentru a crea arme biologice, potrivit The Defender.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „RFK Jr. The Defender Podcast”, Kennedy și Robyn Openshaw, autoare și fondatoare a GreenSmoothieGirl, discută despre lansarea pe 9 noiembrie a noii cărți a lui Kennedy și despre modul în care precomandarea unui exemplar astăzi va ajuta la depășirea cenzurii și la susținerea organizației Children’s Health Defense, care va primi 100% din veniturile obținute din vânzarea cărții.

Kennedy și Openshaw discută pe larg despre legăturile – și implicațiile acestor legături – dintre Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), condus de Fauci, și armată, care , la rândul ei, oferă fonduri substanțiale NIAID.

Cei doi discută, de asemenea, despre modul în care Fauci a jucat un rol cheie în „capturarea agenției”, a spus Kennedy, care reprezintă lovitura de stat a industriei farmaceutice împotriva democrației. Kennedy a explicat cum NIAID este una dintre cele 24 de agenții din cadrul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA care a fost supusă capturării industriei.

Kennedy a spus:
„Aceasta se întâmplă atunci când agenția devine marioneta pentru industria pe care ar trebui să o reglementeze. Este o dinamică care se întâmplă cu aproape toate agențiile de reglementare.
Aproape jumătate din bugetul CDC provine din cumpărarea, vânzarea sau distribuirea de vaccinuri, a declarat Kennedy. „Este cel mai mare distribuitor de vaccinuri din țară”.

Institutele Naționale de Sănătate (NIH) și NIAID dețin, de asemenea, redevențe din profiturile farmaceutice, inclusiv din vaccinuri, a spus Kennedy. „Acestea nu mai sunt autorități de reglementare. Este o ficțiune să spui că NIH se ocupă de sănătatea publică. Nu se ocupă de sănătate publică. Se ocupă de promovarea farmaceutică”, a spus el.

Sursa: Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top