Scandal în lumea medicală: Doctorii ne-au îndopat cu milioane de pastile, care nu aveau efect!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


O echipă internațională de oameni de știință condusă de Universitatea College din Londra a ajuns la o concluzie șocantă pentru pacienții care suferă de depresie: medicamentele antidepresive nu au efectul scontat. Medicii au spus că aceste pastile produc creșterea serotoninei din creier, dar acum experții au dovedit că nu există o legătură dintre această substanță și depresie.

Peste tot în lume s-au prescris milioane de pastile antidepresive, cu efecte secundare dăunătoare, de-a lungul a zeci de ani, deși nu existau dovezi științifice solide că pot avea efectele pretinse, potrivit Daily Mail. Asemenea milioanelor de pacienți din întrega lume care caută ajutor de la medicul de familie pentru depresie, a fost cazul Emmei Ward din Marea Britanie. I s-a spus în mod repetat că suferă de “un dezechilibru de substanțe chimice în creier”. Dacă Emma dorea să se facă bine, medicii i-au spus că tânara de 26 de ani ar trebui să continue să ia antidepresive, care i-au fost prescrise de la vârsta de 15 ani. Dar aceste medicamente păreau că nu-i îmbunătățesc starea de spirit și o lăsau mai mult amorțită emoțional.

Citiți mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top