Schema lui Raed Arafat cu ONG-ul condus de un cunoscut jurnalist care a încasat peste 2 milioane de euro pentru a ajuta campania de vaccinare

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Principalul obiectiv al Guvernului României în pandemie a fost campania de vaccinare, iar pentru impulsionarea şi promovarea acesteia au fost alocate sume impresionante. O investigaţie a jurnalistului Sorin Roşca Stănescu arată că un ONG condus de un alt cunoscut om de televiziune, Radu Tudor, a încasat mai mult de 2 milioane de euro pentru a promova vaccinarea, chiar dacă România are una dintre cele mai mici acoperiri vaccinale din Europa.

Investigația jurnalistică făcută de Sorin Roșca Stănescu a scos la iveală faptul că un contract în valoare de 11.671.000 de lei a fost atribuit în decembrie 2020 unui ONG condus chiar jurnalistul care a prezentat de fiecare dată în termeni elogioși activitatea secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

În documentele oficiale se arată că această sumă de bani este destinată elaborării de către ONG-ul Eurocomunicare a strategiei de imagine a Guvernului. ONG-ul EUROCOMUNICARE este condus de jurnalistul Radu Tudor. Și tot acest ONG are si un site care îi vânează pe cei care încearcă sa aducă critici la adresa lui Raed Arafat. De altfel, este cunoscută poziția jurnalistului Radu Tudor, care este un susținător al șefului Departamentului pentru Situații de Urgenta. Asta si pentru ca, ONG-ul condus de Radu Tudor are si un contract de peste 2 milioane de euro cu statul român. Un contract pentru o perioadă de peste 2 ani care se ocupa de strategia si managementul comunicării pentru Secretariatul General al Guvernului.

Citește mai mult pe site-ul Solid News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top