Un șef de la Pfizer recunoaște Marea Înscenare: Nu a existat nici cea mai mică bază științifică pentru eficacitatea vaccinului!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Un director executiv al Pfizer a declarat, luni, că oficialii Pfizer nu știau dacă vaccinul anti-Covid produs de companie va opri transmiterea virusului, deoarece vaccinul nu a fost testat înainte de a intra pe piață.

Europarlamentarul Rob Roos a întrebat în timpul unei audieri în Parlamentul European: „A fost testat vaccinul Pfizer COVID cu privire la oprirea transmiterii virusului înainte de a intra pe piață?”. „Nu… Știți, a trebuit să… ne mișcăm cu adevărat cu viteza științei pentru a ști ce se întâmplă pe piață. Mai departe, a trebuit să facem totul asumându-ne riscuri. Dacă nu noi, atunci cine? Am riscat și am cheltuit 2 miliarde de dolari, pentru a putea ajuta cu pandemia. Am salvat 4 milioane de oameni. Nu aș vrea să îmi imaginez în ce situație am fi fost acum dacă companiile ca a noastră nu s-ar fi implicat”, a răspuns Janine Small, președinte al Pfizer pentru piețele internaționale dezvoltate.

Citește mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top