Vei refuza 100% să te vaccinezi anti-Covid-19 după ce vei vedea ce declară acești medici despre cele 4 vaccinuri experimentale (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Specialiștii din sectorul medical și-au exprimat grija față de viitorul umanității din cauza campaniei masive de vaccinare, cu vaccinuri experimentale care sunt autorizate temporar și care nu sunt testate pentru efectele pe termen mediu și lung.

În timp ce instituțiile publice explodează cu propaganda vaccinării, câțiva medicii specialiști au lansat avertizări serioase în ceea ce privește siguranța vaccinurilor anti-Covid pentru oameni.

Declarațiile lor, țintite direct împotriva discursului general pro-vaccinare, a încurajat giganții social media să reducă la tăcere și să cenzureze avertizărilor doctorilor despre Covid-19.

Urmăriți declarațiile acestor doctori care avertizează despre pericolele vaccinurilor experimentale bazate pe ARN-mesager, ce nici măcar nu au fost încă aprobate de către Agenția Federală a Medicamentelor.


Dr. Charles Hoffe

În timpul unei întâlniri pe Zoom cu alți medici, medicul generalist Charles Hoffe din Lytton, Canada, ce a fost pus sub ordin de restricție de către guvernul canadian pentru dezvăluirea unor informații în mediul public, a afirmat faptul că: multe dintre persoanele vaccinate ar putea deceda în următorii trei ani după ce chiar el a descoperit cheaguri de sânge la majoritatea pacienților săi vaccinați, cheaguri de sânge formate din cauza proteinei Spike conținută în vaccinul ARN-mesager.

„Grija mea este următoarea: pentru că aceste vase de sânge sunt permanent deteriorate în plămânii unei persoane, atunci când inima încearcă să pompeze sângele prin toate aceste vene deteriorate se formează o presiune crescută asupra inimii pentru ca aceasta să poată pompa sângele prin plămâni. Deci acești oameni vor dezvolta ceea ce noi numim „hipertensiune arterială pulmonară”, adică presiune crescută de sânge în plămâni, și problema este faptul că acești oameni cel mai probabil vor suferi toți un infarct survenit din cauza  disfuncționalității ventriculului-dreapta în următorii trei ani și vor deceda pentru că acum au presiune vasculară ridicată în plămâni.


Dr. Michael Yeadon

Fostul vice-președinte și director științific al companiei Pfizer, doctorul Michael Yeadon a avertizat asupra faptului că vaccinurile ar putea fi folosite pentru „scopuri nefaste”, posibil ca să împingă o agendă a depopulării.

„Sunt foarte îngrijorat…că această cale va duce spre depopulare în masă, deoarece nu pot găsi o altă explicație pertinentă”, Yeadon a spus reporterului Patrick Delaney de la LifeSite News.

„Asta aș face dacă aș vrea să scap de 90 sau 95% din populația lumii. Și cred că exact asta fac ei.”

Yeadon și-a expus sentimentele într-un interviu cu organizația „Doctorii din prima linie” din SUA, avertizându-i pe oameni să nu își facă vaccinurile pentru imunizare.

 „Trebuie să discut despre problema vaccinurilor pentru stimularea imunității și există o întreagă poveste care mă tem că va fi exploatată și folosită pentru a câștiga o putere de neegalat asupra noastră.”

 „Vă implor: avertizați fiecare persoană să NU își facă vaccinuri de stimulare a imunității. Nu avem nevoie de așa ceva”

 „Din moment ce nu avem nevoie de ele, și totuși acestea se fabrică de către companiile farmaceutice, și autoritățile ce trebuie să legifereze așa ceva stau deoparte (fără să testeze siguranța vaccinurilor) pot doar deduce faptul că sunt folosite pentru scopuri malefice.”

„De exemplu, dacă cineva dorește să rănească sau să ucidă o proporție semnificativă din populația lumii în următorii ani, sistemul pus pe roate acum va putea să declanșeze asta.”

 „Este de-a dreptul posibil ca vaccinarea să fie folosită pentru depopulare în masă la scară largă, aceasta este părerea mea asumată.”

Doctorul Yeadon a fost desființat într-un articol din Reuters din luna mai unde era numit „partizan anti-vaccinare” care a „făcut declarații nefondate” despre riscul de sănătate asociat cu vaccinul anti-Covid bazat pe ARN mesager.

În următorul interviu, doctorul Yeadon avertizează despre pericolele pașaportului de vaccinare


Dr. Ryan Cole

Doctorul Ryan Cole din Idaho, derma-patologist certificat și specializat pe imunologie și virusologie a ținut un discurs îngrijorător în luna iulie la Summit-ul Halatelor Albe din San Antonio, Texas, discutând despre cum „vaccinurile experimentale” pot duce la cancer sau alte afecțiuni ce apar în timp.

 „Ceea ce vedem în laborator este faptul că vaccinurile dezechilibrează răspunsul sistemului imunitar”, a spus doctorul Cole.

 „Avem celule foarte importante care țin alți viruși sub control, care țin cancerul sub control. Există un tip de celulă numit celule ucigătoare CD8 de tipul T. Există un studiu, în Olanda care arată o schimbare a profilului de imunitate și concluzia studiului este următoarea: Observăm un pattern îngrijorător asupra celulelor care în mod normal ar trebui să lupte împotriva altor boli, dar răspunsul este că nu știm cât durează schimbarea aceasta în pattern-ul celulelor.”

„Este ca și cum am avea 8 apărători în prima linie…am avea doar 8 apărători în prima linie și am paraliza trei sau patru dintre ei, dar răspunsul este că nu știm dacă vor fi paralizați doar pe durata jocului sau pentru toată cariera lor. ”

Și apoi ceea ce vedem în laborator este un trend crescător de viruși din familia herpesului: molluscum, virusul papilom, și alte tipuri de viruși, mononucleoză infecțioasă.

Ghiciți ce altceva mai fac celulele CD8, și unii receptori din aceste celule T: țin cancerul sub control. Am văzut, în ultimele 6 luni, în laborator o creștere de 10 și de 20 de ori mai mare în cancerul uterin. Țin statisticile pentru fiecare an, dar în ultimele șase luni a fost o creștere foarte mare”, a declarat Cole.  

„Când am început administrarea vaccinurilor? Ianuarie? Ce rată de creștere a tumorii canceroase vom vedea în următorii ani atunci? Posibil va fi una foarte mare.

Care este răspunsul adevărat? Nu știm și uneori acesta este cel mai sincer răspuns în medicină: nu știm. Nu credeți un doctor care spune că știe totul. Căutați-vă alt doctor în cazul ăsta.”


Dr. Peter A. McCullough

Peter A. McCullough, doctor în medicină, autorul Jurnalului de Medicină din America, are cele mai multe lucrări academice listate pe tratamentul inițial împotriva Covid, a depus mărturie în fața Comitetului de Servicii Publice și Sănătate Publică din Texas, în martie, discutând despre cum NIH (Institutul Național de Sănătate) nu era interesat de tratamentul Covid-19 până când oamenii au ajuns în spitale (și apoi s-au concentrat doar pe vaccinuri, ignorând alte tratamente) și despre cum această filosofie a dus la zeci de mii de decese extra.


Dr. Dan Stock

Doctorul Dan Stock din Indiana, McCordsville a avertizat despre cazurile de supra-stimulare virală a imunității mediate la oameni, cum s-a întâmplat în cazul tuturor coronavirusurilor studiate la animale, în timpul unei întâlniri alături de Comisia Școlii Muntele Vernon.

„Centrul de Tratare și Prevenire a Bolilor și Institutul Național de Sănătate au ales să ignore exact partea de știință pentru care au plătit ca să fie studiată,” a spus doctorul Stock în timp ce a prezentat documente pentru a susține discursul său precum un studiu ce arată cum particulele de Covid sunt atât de mici încât măștile pentru față nu oferă protecție împotriva virusului.


Dr. Damian Wojcik 

Doctorul generalist din Noua Zeelandă, Damian Wojcik a ieșit în spațiul public împotriva vaccinării obligatorii Covid citând rapoarte de decese și reacții adverse foarte grave în Statele Unite ale Americii împins de datoria sa față de codul de etică a medicilor.

 „Pacienții mei nu sunt cobai de laborator pentru a fi sacrificați într-un experiment global de vaccinare”, a afirmat doctorul.

„În cele cinci luni din 14 decembrie 2020, au fost raportate 4,434 de decese către Sistemul de Raportare a Reacțiilor Adverse Post-Vaccinare din SUA. Acest total este mai mare decât totalul combinat al tuturor vaccinurilor vechi de mai bine de 10 ani și între 113 și 165 de ori mai mare ca rata de decese survenite anual din cauza vaccinului anti-gripal. Eu consider că noi medicii nu putem fi adevărați codului de etică a actului medical și în același timp să rămânem tăcuți în fața unui tratament experimental fabricat sub teamă, constrângere și amenințare a pierderii vieții, restricții de călătorie, pierderea potențială a serviciilor medicale, asistenței medicale, educația publică și depășirea atribuțiilor statale, ” a declarat Wojcik.


Dr. Angelina Farella

Doctorul Angelina Farella a declarat pentru presă că vaccinurile sunt mai mortale ca și Covid.

 „Am încercat să aduc în atenție faptul că pentru copii rata de supraviețuire este de 99,997% ceea ce înseamnă o șansă de una la un milion ca un copil să moară de Covid. Totuși aceste vaccinuri omoară un copil la 3000. Așa ceva este de neacceptat. Nu există niciun motiv pentru care siguranța cetățenilor americani să nu fie punctul principal în această poveste, nu se poate așa ceva. Și copiii ar trebui complet excluși și protejați pentru că o mare parte dintre ei s-ar putea să fie deja imunizați și noi doar le facem rău prin vaccinare.”


Dr. David LV Bauer

Un creator al vaccinului Covid și liderul de grup la Institutul Francis Crick pentru Replicarea Virusului ARN în Laborator, doctorul David LV Bauer a recunoscut faptul că vaccinarea distruge răspunsul sistemului imunitar, scade drastic numărul de anticorpi necesari pentru a lupta cu boala și a declarat amuzat faptul că tocmai de aceea e nevoie de vaccinurile pentru stimularea sistemului imunitar.

 „Am descoperit faptul că oamenii vaccinați cu Pfizer, cei care au primit cele două doze au de 5 sau 6 ori mai puțini anticorpi neutralizanți. Acești anticorpii sunt un fel de garda principală, securitatea principală în rândul anticorpilor pe care sistemul tău imunitar îi folosește pentru a bloca virusul să ajungă în celule în primul rând. Deci, am descoperit că numărul acestor anticorpi e mult mai redus în cazul oamenilor care au făcut două doze.

Am mai descoperit faptul că oamenii vaccinați cu o singură doză de Pfizer, sunt mult mai predispuși să aibă un număr redus de acest tip de anticorpi în sânge. Și ceea ce este cel mai important pentru noi, cei care merg înainte este faptul că vedem că odată cu trecerea anilor, cum îmbătrânești, numărul de anticorpi este în continuă scădere. Ceea ce ne spune că vom fi nevoiți să prioritizăm vaccinurile de stimulare a imunității pentru cei vârstnici și pentru persoanele vulnerabile, mai ales cu noua tulpină…”


Dr. Roberto Petrella

Doctorul italian, Roberto Petrella a avertizat anul trecut despre faptul că vaccinul este o schemă pentru reducerea populației cu 80% și spune că ar prefera moartea mai degrabă decât vaccinul.

„Covid-19 înseamnă programul de exterminare în masă”, a avertizat doctorul Petrella, oferind o perspectivă profetică asupra viitorului apropiat pe care, după câte vedem, se și întâmplă.

„Majoritatea persoanelor nevaccinate vor înceta să mai existe pentru societate. Nu vei avea dreptul să călătorești fără vaccin, nu vei avea voie să mergi la cinema fără vaccin și în viitor nu vei avea voie nici măcar să ieși din propria ta casă, fără vaccin,” a prezis doctorul.

„Prefer să mor, decât să mă vaccinez”.


Dr. Vladimir Zelenko

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Discussion

 1. Mihai Mario Magher

  Buna seara,sau buna dimineața,1.BUNUL DUMNEZEU NE-A DAT ZILE,!EL NI LE IA CAND HOTARASTE CAT DE BUNI SAU RAI SUNTEM. 2. PERSOANELE CARE AU STIMULATOR LA INIMA,DIAGNOSTICUL FIIND -BLOC RAMURA STANGA/DREAPTA DECI AU VOIE SA SE VACCINEZE ?,ATATA TIMP CAT STIM CA VACCINUL INGROASA SANGELE,DECI CREIND „CHEAGURI” MAI ACCENTUATE,DECI SE VA PROVOCA BLOCAREA STIMULATORULI,SAU CHIAR A UNEI VENE,DECI PERSOANA INTRA IN INSUFICIENTA RESPIRATORIE,DECI STOP CARDIO. NU SUNT DOCTOR DAR LA CAT AM CITIT SI PUTIN STUDIU ACESTA ESTE DIAGNOSTICUL !,DECI INDEMNUL PENTRU TOATA LUMEA SA NU FACEM NICI UN VACCIN,PANA NU VOR GASI ADEVARATUL ANTIDOT. MIHAI MARIO

 2. Alex Popescu

  Eu, deși nu sunt medic, spun aceste lucruri, evident cu alte cuvinte și nu în termeni medicali specifici, că vaxarea forțată va duce la infectari, îmbolnăviri și decese in masa atât a celor vaxați dar celor nevaxati.

  Celor vaxați din cauza vaxurilor care vor genera dezechilibre majore a sistemului imunitar + explozia de boli auto-imune.

  A celor nevaxati din cauza expunerii repetate la infectare cu diverse variante și/sau tulpini de la cei vaxați deoare aceste vaxuri criminale vor dezvolta in cei vaxați replici mutante ale carcalacului.

  Și nu trebuie sa fii medic pt a-ți da seama de asta. Este de ajuns sa gândești logic, să-ți pui întrebări și să cauți răspunsuri.

  Pe net sunt destule informații despre anatomia umana, cum funcționează celulele umane, inclusiv despre genetică.

  Nu este permis ca un agent străin să poată păcăli membrana celulara pt a-l lăsa să intre, să ajungă până la nucleu și de acolo în informația genetica responsabila cu sistemul imunitar de apărare.

  In fapt, chiar aceasta ingerință înseamnă declanșarea de boli. Exact cum se întâmplă cu un calculator infectat de viruși informatici. Calculatorul o ia razna și nu mai răspunde la comenzi. Exact așa fac și celulele imunitare, nu vor mai putea sa detecteze ce este străin sau ostil și ce este benefic celulelor.

 3. Bia

  Speriați oamenii!
  Este incredibil cum unii se încred in oricine scrie un articol, fără o pregătire medicală și cu informații culese de peste tot, trunchiate și menite să facă subiectul unei știri, dar viața omului nu e un cancan.
  Nu as dormi linistita știind ca dezinformez populația. Probabil voi sunteți vaccinați.

  1. alex

   Draga Bia, poti foarte frumos sa cauti surse externe despre acesti doctori si sa vezi ca tot ce scrie in acest articol este adevarat. Dar e greu….tare greu sa gandesti singura.

  2. Vergil

   Dacă vrei îți trimit Efectele și Legislația USA cu privire la Vaxxinul Pfizer ARNm pt a 3-a Înțepare Promovat de Menghele de Ro Dementii Gheorghiță,Arahat,Efectele Adverse și Transformarea care o suferă Înțepați, din OM în Hibrid ,
   Nota-Vaxxinati sunt cei care Transmit și Infectează cu noile Tulpi,Vaxxinul sunt pe post de Cobai
   Vezi in Israel, unde majoritatea Vaxxinatilor suferă, desi anterior nu au avut nimic .

 4. Aurelia Rusmir

  Liberatea de opinie desi cenzurata nu poate fi oprita ca si liberatea de a opta pentru a te lasa inoculat cu in experimental genetic produs care nici nu este vaccin asa ca fiecare spune aici ce gandeste si ce a invatat timp de un an de zile de cand a inceput tragedia vacc,.Adevarul este greu de concept in special daca nu te documentezi.Sant documentat si pot sa affirm ca acest asa zis vaccin este o arma biologica si nu la s face nici fortata

 5. Alexandru AMOQ

  Interesant.

Back to top